vrijdag 27 januari 2012

Nieuwe docente wiskunde: mevr. de Jong (vervanging mevr. Rauwerda & 2 lesuren men. Bakker)

Met ingang van aanstaande maandag 30 januari zal mevrouw de Jong de lessen wiskunde overnemen van mevrouw Rauwerda. Ook neemt ze een tweetal uren van dhr. Bakker over (H1E en H2E). We zijn blij met de komst van mevrouw de Jong, die vandaag al een dagdeel heeft meegelopen, en heten haar uiteraard van harte welkom.

Het rooster verandert voor de betreffende klassen zoals het nu staat helemaal niet. Dus: op de dagen waar nu nog 'RAS' staat, komt mevrouw de Jong (docentencode volgt nog) te staan.

Dhr. Bakker gaat zich bezig houden met een klus in de bovenbouw. Gevolg hiervan is dat hij twee lesuren in de onderbouw inlevert, ook deze gaan naar mevrouw de Jong. Het gaat hierbij om het 7e uur H1E op woensdag en het 3e uur H2E op vrijdag. Dit worden (H1E) of blijven (H2E) rekenuren, alleen vanaf aankomede week dus gegeven door mevr. de Jong. Alle andere uren in H1E (wi en mtu) blijven gewoon bij dhr. Bakker. En voor de volledigheid: klas H1E krijgt op een ander moment in de week, in overleg met de mentor dhr. Bakker, het mentoruur (stond eerst op woensdag het 7e).