maandag 5 december 2011

Aankondiging Cultavond locatie Mariënburg, 9 maart 2012

Vind je het leuk om je bezig te houden met cabaret, zang, dans, muziek, toneel, voordracht of iets dergelijks? Dan is de Cultavond van Mariënburg van 9 maart 2012 iets voor jou!


Het duurt nog een tijdje, maar dit geeft genoeg gelegenheid om te oefenen. Je kunt je opgeven bij dhr. Bergman, een van onze muziekdocenten, door hem een mail te sturen: wokken@csg-comenius.nl . Geef hierbij aan wat je van plan bent, hoe lang je performance ongeveer duurt en wat je op het podium nodig hebt. De duur van een optreden is afhankelijk van het aantal deelnemers. De afgelopen jaren duurde elk optreden maximaal zo'n 6 minuten.

We proberen ieder jaar een Cultavond te organiseren op locatie Mariënburg en het is daarmee een traditie geworden. Allerlei heel uiteenlopende groepen en solisten treden op. Voor een indruk van een aantal acts van vorig jaar, kun je op deze link klikken. Scroll naar beneden tot je bent uitgekomen bij het kopje 'Cultavond'. Daar zie je twee Youtube filmpjes die je kunt bekijken.

Hoewel er niet van je wordt verwacht dat je je op een superhoog niveau presenteert, is het aan de andere kant ook weer niet de bedoeling dat leerlingen 'voor de gein' met wat vrienden 'eens een keer willen proberen' op een podium te staan. De kantine van Mariënburg zit namelijk vol met toeschouwers, dus je moet jezelf dan niet voor schut gaan zetten. Samen met dhr. Bergman kun je daarom bespreken of er een plekje voor je gereserveerd kan worden. We hopen natuurlijk op een aantal geweldige acts uit de onderbouw!
Klik hier voor de poster van de Cultavond.