maandag 21 november 2011

Leerlingen Mariënburg in voorstelling 'n Meeuw - check de trailer!

We zijn heel terughoudend met het gebruiken van deze blog voor allerlei promotionele activiteiten, maar soms maken we een uitzondering. Zoals nu. Want onze leerlingen Tim Helderman (havo 2) en Len Pillen (atheneum 6) spelen mee in de nieuwe theaterproductie van de Jeugdtheaterschool 'n Meeuw 'Van Jonge Mensen, De Dingen Die Nog Komen.' We hebben een trailer!


De voorstelling gaat in verschillende theaters in Fryslân spelen (o.a. de Harmonie) en ook in Amsterdam is het stuk te zien. De jongste acteur is 8, de oudste 18. Een aantal docenten van Comenius heeft al aangegeven de voorstelling in de Harmonie te bezoeken en ook Art Factory komt langs. De trailer nodigt wat ons betreft zeker uit tot het bezoeken van deze voorstelling!




Je bent jong. Dan wil je niets liever dan zo snel mogelijk volwassen worden. Maar: je wilt op alles zijn voorbereid. Je neemt geen enkel risico. En dus pleeg je grondig onderzoek. Negen onverschrokken jonge acteurs ondernemen een dappere poging om vat te krijgen op hun toekomst. Ze willen weten hoe het zit met de mensen, de dingen, het leven, de liefde en de dood. Ze pakken de zaken grondig aan. Grote Nederlandse dichters zijn hun gids: K. Schippers, Jules Deelder, Martinus Nijhoff, Edgar du Perron, Cees Buddingh. Ze komen er achter dat niets is wat het lijkt. Dat de waarheid meerdere kleuren heeft. En dat terwijl de wereld zo eenvoudig leek.