woensdag 2 maart 2011

Spectaculaire survivalrun De Knipe

Ook dit jaar willen we weer met een groep leerlingen  naar De Knipe (ligt naast Heerenveen), waar ieder jaar een fantastische survivalrun wordt georganiseerd. Deze activiteit is al 6 jaar een groot succes en de leerlingen die hebben deelgenomen zijn na afloop erg enthousiast!

Lees onderstaande goed:
Wat:                        Survivalrun (recreatief, 5km met 20 hindernissen)
Waar en wanneer:  De knipe op zondag 29 mei 2011
Tijdstip:                   nog niet bekend (dag vrij houden in je agenda)
Kosten:                    €7,50  per deelnemer
Opgave:                   bij de gymdocenten, tot uiterlijk 18 maart

De opgave moet al zo vroeg voor de daadwerkelijke dag van de survivalrun, omdat het aantal inschrijvingen vaak groot is. Dus: vol is vol! Willen we kans maken met een grote groep mee te doen, dan moeten we ons daarom tijdig aanmelden.

Wanneer een groep is aangemeld, zijn we verplicht om de kosten voor deelname te betalen. Bij afmelding krijg je helaas geen geld terug van de organisatie, dus vind je niet iemand die jouw plek in wil nemen, dan ben je alsnog wel verplicht de €7,50 euro te betalen. Bespreek dit thuis dus heel goed met je ouders.

We gaan met eigen vervoer en hebben we dus enthousiaste ouders nodig die mee willen! Het is erg leuk voor ouders om mee te gaan en deze activiteit van dichtbij mee te maken. Geef dus ook door of je vader of moeder mee kan als chauffeur.

Op www.survivaldeknipe.nl kun je meer informatie vinden over deze activiteit. 

Namens de gymdocenten, Dhr.R.Smedinga