woensdag 19 januari 2011

Floorballtoernooi, snel opgeven als je interesse hebt!

Door de BV SPORT van de gemeente Leeuwarden wordt op verschillende data (zie verderop in dit bericht) een floorballtoernooi georganiseerd voor leerlingen uit klas 1 en 2 (en 3). Het toernooi begint om 14.00 uur en eindigt uiterlijk om 19.00 uur. Plaats van handeling is Sporthal Bilgaard. Zegt het voort zegt het voort, want opgave is mogelijk tot en met vrijdag 21 januari bij de gymdocenten (kort dag dus …). Deelname aan dit toernooi is vrijwillig en dus voor de echte liefhebbers!

Het is de bedoeling dat je zelf een team maakt bestaande uit 5 tot maximaal 7 spelers. Je geeft je als team op bij de gymdocenten. Ieder team heeft een begeleider nodig tijdens het toernooi. Dit kan een docent zijn, maar natuurlijk ook een ouder van een van de deelnemende spelers. Afhankelijk van het aantal deelnemende teams kan het ook eerder afgelopen zijn dan 19.00 uur.  Maar het toernooi is dus deels onder schooltijd en deels in je vrije tijd. De data:
 
Meiden klas 1 en jongens klas 3: maandag 31 januari
Jongens klas 1 en meiden klas 3: dinsdag 1 februari
Meiden klas 2 en jongens klas 2: woensdag 2 februari

Je mag na het 5e lesuur de les verlaten om op tijd in de zaal klaar te staan. Meer informatie hangt bij de gymlokalen. Je kunt voor meer vragen terecht bij je gymdocent.  

Tot slot: net als bij andere sporttoernooien moet je er zelf voor zorgen dat je de gemiste lesstof inhaalt en het huiswerk opvraagt. Dit hoeft niet NA het toernooi, maar kun je in overleg met de vakdocenten misschien ook al vóór die tijd doen.