vrijdag 14 januari 2011

Cultavond - meer aanmeldingen nodig!

Het ziet er naar uit dat de Cultavond moet worden afgelast, omdat er vooralsnog te weinig aanmeldingen zijn. Uiterlijk maandag moet het geluid en dergelijke geregeld worden en als er vóór die tijd niet nog een aantal deelnemers bij komen, dan kan dit spektakel helaas geen doorgang vinden. Maar het tij kan nog gekeerd worden ...

Had je in gedachten om mee te doen, wacht dan niet en meld je dit weekend nog aan bij dhr. Bergman! Onder 'activiteiten' kun je links bekijken wat je zoal kunt verwachten. Hier volgt de tekst die we eerder al eens op de blog hebben gezet:

Vind je het leuk om je bezig te houden met cabaret, zang, dans, muziek, toneel, voordracht of iets dergelijks? Dan is de Cultavond van 4 februari a.s. iets voor jou! Dit jaar wordt de Cultavond gehouden op 4 februari 2011. Je kunt je opgeven bij dhr. Bergman, een van onze muziekdocenten, door hem een mail te sturen: wokken@csg-comenius.nl . Geef hierbij aan wat je van plan bent, hoe lang je performance ongeveer duurt en wat je op het podium nodig hebt. De duur van een optreden is afhankelijk van het aantal deelnemers. De afgelopen jaren duurde elk optreden maximaal zo'n 6 minuten.
Ieder jaar wordt de Cultavond georganiseerd op locatie Mariënburg en is daarmee een traditie geworden. Allerlei heel uiteenlopende groepen en solisten treden op. Voor een indruk van een aantal acts van vorig jaar, kun je op deze link klikken. Scroll naar beneden tot je bent uitgekomen bij het kopje 'Cultavond'. Daar zie je twee Youtube filmpjes die je kunt bekijken.

Hoewel er niet van je wordt verwacht dat je je op een superhoog niveau presenteert, is het aan de andere kant ook weer niet de bedoeling dat leerlingen 'voor de gein' met wat vrienden 'eens een keer willen proberen' op een podium te staan. De kantine van Mariënburg zit namelijk vol met toeschouwers, dus je moet jezelf dan niet voor schut gaan zetten. Samen met dhr. Bergman kun je daarom bespreken of er een plekje voor je gereserveerd kan worden. We hopen natuurlijk op een aantal geweldige acts uit de onderbouw!